Forventningsopgave

Lasse Koldkjær Kristoffersen
Navn og alder:
Lasse Koldkjær Kristoffersen, 31 år.

Baggrund og personlige interesser/fritid:
Jeg er nørd. Der er vel det mest gennemgående, man kan sige om min baggrund.
Efter at have brugt et par måneder på ikke at tjene penge eller lave andet fornuftigt, fik jeg via jobcenteret lov til at sidde som skrivende på en lokalavis i et år. Det har givet mig et realistisk billede af, hvordan de små redaktioner fungerer, og det har givet mig lyst til at lave mere lokaljournalistik.

Hvad forventer du at få ud af dette undervisningsforløb?
Jeg forventer et højere niveau end 1. semester, og jeg glæder mig til at udvikle mig fagligt.

Hvordan har du forberedt dig til forløbet?
Terpet, terpet, terpet… Ja, og så har jeg jo skrevet den her forventningsopgave om lidt.

Hvad kan du især bidrage med i gruppe-/par-arbejde?
Mit altid strålende humør.

Hvad er dine dine ambitioner for forløbet (på en skala fra 1-10)?
Det bliver en stensikker 7’er herfra.

Fagligt set, hvad er så dine stærkeste og svageste sider?
Min selvsikkerhed falder ind under begge.

På hvilke områder vil du især gerne udvikle dig?
Jeg vil gerne udvikle mit sprog. Jeg skriver nyhedsartikler og reportager i et meget klassisk sprog, og det er fint til nogle medier, men jeg tror, det vil være fint for mig at kunne skrive mere sprudlende. Jeg har også en tendens til at lave samme opbygning i mange artikler, så i det hele taget, vil jeg gerne afveksle noget mere.

Hvad vil du gøre for at udvikle dig på disse områder?
Først og fremmest ved at vælge skrivemodeller, jeg ellers ikke ville vælge. Mht til sproget handler det vel om at tage en beslutning.